Fejlődésben+ online pályázati infónap! - március 18.

 

 

MEGHÍVÓ

 

Közös Értékeink Program Fejlődésben+ pályázati felhívás
Online tájékoztató - 2024. március 18. hétfő 16:00-18:30

 

Február elején jelent meg a Közös Értékeink Program Fejlődésben+ című új pályázati felhívása, amelyre várjuk a demokrácia, az emberi jogok és a jogállami normák érvényesítése mellett elkötelezett civil szervezetek jelentkezését!

A program célja, hogy összetartó és cselekvő civil közösségek szülessenek, erősödjenek, amelyek tagjai munkájuk során új partnerségeket alakítanak, fejlődnek szervezetként, bővítik módszertani tudásukat, miközben konkrét kampányokat, programokat is megvalósítanak. A kiírók olyan terveket várnak, amelyek megvalósítása elősegíti, hogy Magyarországon mindenki élhessen az őt megillető jogokkal, részt vehessen saját élete alakításában és beleszólhasson közös ügyeinkbe, függetlenül attól, hogy honnan jött, hogyan gondolkozik, milyen körülmények között él. Az új kiírásra a hazai civil szervezetek a kozosertekeink.hu online adatlapján nyújthatják be pályázataikat 2024. április 5. péntek 14.00 óráig.

A felhívás részletesebb ismertetésére, a pályázatírás megkönnyítésére és az érdeklődők kérdéseinek megválaszolására a program munkatársai online tájékoztató alkalmat tartanak, amelyre mindenkit szeretettel várunk!

 

Az első online (Zoom) esemény időpontja:
2024. március 18. hétfő 16:00-18:30 
Regisztrálni itt lehet

 

A regisztráció határideje: 2024. március 14. 17:00 A belépési linket a regisztrált résztvevőknek küldjük el az esemény előtti napon.

A pályázati lehetőség az Európai Unió új, a tagállamok civil szervezeteit közvetlenül támogató programjának (Citizens, Equality, Rights and Values - CERV) hazai elemeként jelenik meg. A Magyarországnak jutó támogatásokat az Ökotárs Alapítvány, az Autonómia Alapítvány és a Kárpátok Alapítvány-Magyarország közvetítik a magyar civil társadalom felé. A nyertes szervezetek emellett szakmai támogatásban is részesülnek, amelyet a Közösségfejlesztők Egyesülete biztosít számukra. 

Szeretettel várunk mindenkit!

A Közös Értékeink Program csapata:

Autonómia Alapítvány
Kárpátok Alapítvány - Magyarország
Közösségfejlesztők Egyesülete
Ökotárs Alapítvány