Pályázati felhívások

Tartalom

 

Európai Értékek Nyomában

 

A program civil szervezetek fiatal, 18-30 év közötti aktivistáinak, önkénteseinek vagy tagjainak egyéni és páros tanulmányútjait támogatja az EU országaiba, hogy ott jó gyakorlatokat gyűjtsenek, és azokat itthon bemutassák.

 

 

Akcióban! pályázati felhívás

 

A hazai civil szervezetek olyan rövid kampányok és akciók megvalósítására kaphatnak támogatást, melyeket valamilyen aktuális társadalmi probléma megoldása érdekében indítanak, és amelyek elősegítik, hogy mindannyian élhessünk az Európai Unióban garantált jogainkkal. A pályázás folyamatos! 

Elolvasom a teljes felhívást!

Határidő: 2023. december 18. du. 14.00 óra

Elolvasom a teljes felhívást!

Határidő: folyamatos

 


Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

 

Igyekszünk megválaszolni minden felmerülő kérdést, legyen az a program egészével, egy konkrét pályázati felhívással, pénzügyi tervezéssel vagy kapacitásfejlesztéssel kapcsolatos. Ha kérdésére sem a pályázati felhívásban, sem gyakran ismételt kérdések között nem talál választ, regisztrációt követően munkatársainkkal közvetlenül is fel tudja venni a kapcsolatot a belépést követően elérhetővé váló "Üzenetküldés" menüpontban.

 

Gyakran Ismételt Kérdések

 


Útmutatók és segédanyagok 

 

Hogyan írjak jó pályázatot?

 

További letölthető dokumentumok 


Lezárult felhívások

 

A Közös Értékeink Program korábbi felhívásai az alábbi linken tekinthetők meg. Ezekre pályázni már nem lehet, de a transzparencia és a visszakövethetőség jegyében továbbra is elérhetőek honlapunkon.

 

Lezárult felhívások