Akciópályázat felhívás

Tartalom

 

A hazai civil szervezetek olyan rövid kampányok és akciók megvalósítására kaphatnak támogatást, melyeket valamilyen aktuális társadalmi probléma megoldása érdekében indítanak, és amelyek elősegítik, hogy mindannyian élhessünk az Európai Unióban garantált jogainkkal. A pályázás folyamatos! Pályázatok benyújtása csak regisztráció útján, kitöltött online adatlapon keresztül lehetséges!

 

Elolvasom a felhívást

Regisztrálok

 

A pályázásat elkészítéséhez szükséges adatokról, a megválaszolandó kérdésekről a pályázati adatlap mintájából tájékozódhat ennek formátuma azonban nem azonos az online űrlapéval, a minta pályázat benyújtására nem alkalmas!

 


Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

 

Igyekszünk megválaszolni minden felmerülő kérdést, legyen az a program egészével, egy konkrét pályázati felhívással, pénzügyi tervezéssel vagy kapacitásfejlesztéssel kapcsolatos. Ha kérdésére sem a pályázati felhívásban, sem gyakran ismételt kérdések között nem talál választ, regisztrációt követően munkatársainkkal közvetlenül is fel tudja venni a kapcsolatot.

 

Gyakran Ismételt Kérdések

 


Útmutatók és segédanyagok 

 

Hogyan írjak jó pályázatot?

 

További letölthető anyagok:

Korábbi pályázatokhoz kapcsolódó anyagok:


Lezárult felhívások

 

A Közös Értékeink Program korábbi felhívásai az alábbi linken tekinthetők meg. Ezekre pályázni már nem lehet, de a transzparencia és a visszakövethetőség jegyében továbbra is elérhetőek honlapunkon.

 

Lezárult felhívások