Frissítettük az akciópályázat felhívást!

 

“Akcióban!” néven már olvasható honlapunkon akciópályázati felhívásunk frissített verziója! A pályázás folyamatos, várjuk ötleteiteket!

 

Mi változott?

 

 1. A legfontosabb, hogy újrafogalmaztuk és kibővítettük a felhívás célját: 

  A felhívás célja az aktuális helyi vagy országos közügyek, társadalmi problémák megoldását vagy előremozdítását célzó, a közösség tagjait bevonó részvételi kezdeményezések, akciók, kommunikációs kampányok, mozgósító és érdekérvényesítő fellépések (alkalmi együttműködések) szervezésének és lebonyolításának támogatása.

 2. Emellett keretes írásban emeltük ki a pályázatok Közös Értékeink Programhoz való illeszkedésének legfontosabb szempontjait.
 3. Valamint kisebb pontosításokat tettünk a szövegben (pl. a kapcsolattartásra és a pályázati segédletek elérésére vonatkozóan).

   

  Megnézem a felhívást!

   

Miért változott?

 

A módosításokkal szeretnénk megfoghatóbbá tenni a felhívás célját, és közérthetőbbé tenni annak szövegét. Reméljük, hogy a frissített felhívás segítségével a pályázók - különösen a kisebb, helyben működő szervezetek - könnyebben tudják majd a pályázat céljaihoz illeszteni ötleteiket.

 

Dióhéjban a felhívásról:

 

Ezekben nincs változás az eddigiekhez képest.

 • Elnyerhető összeg: 1 000 € - 10 000 €
 • Projekt hossza: max. 9 hónap
 • Önerő: nem szükséges
 • Többször megpályázható: igen
 • Pályázhatnak: civil szervezetek és informális csoportok
 • Határidő: a pályázás folyamatos

Az ötleteket a Közös Értékeink Program weboldalán, regisztráció után lehet beküldeni. (További részletekért lásd a teljes pályázati felhívást.)

 

Sikeres pályázást kívánunk:

A Közös Értékeink Program csapata